Campagne Scholen op de kaart VO: 'Van schooladvies naar school-oriëntatie'

De nieuwe campagne voor Scholen op de kaart van start gegaan met de titel: 'Van schooladvies naar school-oriëntatie'. Het doel van de campagne is de naamsbekendheid van en het aantal bezoekers op scholenopdekaart.nl te vergroten. 

Het aantal bezoekers op scholenopdekaart.nl groeit de laatste jaren behoorlijk. In 2017 trok de site bijna 400.000 bezoekers voor het voorgezet onderwijs. Dit is een stijging van ruim 31% ten opzichte van 2016. 
Deze online campagne voor scholenopdekaart.nl richt zich primair op ouders die zich oriënteren op een school voor hun zoon of dochter die naar het voortgezet onderwijs gaat. De secundaire doelgroep van deze campagne bestaat uit ouders die al een kind op het voortgezet onderwijs hebben en overige stakeholders.
De campagne wordt op Facebook, Google Display en Google Search getoond, gedurende de komende maanden. 

google.JPG