Bijeenkomsten praktijkonderwijs

Op deze pagina vindt u meer informatie over de bijeenkomsten die we organiseren voor praktijkonderwijsscholen.

Startersbijeenkomst Werken met Vensters (pro)

Haal alles uit Vensters wat erin zit! We helpen u graag om Vensters optimaal in te zetten en te benutten. Werkt u als praktijkonderwijsschool sinds kort met Vensters? Dan helpen wij u graag op weg met deze bijeenkomst. Ook als u al langer met Vensters werkt en uw kennis wilt aanscherpen, bent u natuurlijk van harte welkom. Wij verzorgen deze middag uw lunch.

Wilt u beter werken met Vensters? Dan kunt u zich via onderstaand formulier aanmelden.

Programma

In de bijeenkomst behandelen we de module Mijn Scholen op de kaart. We gaan in op het actualiseren van uw schoolpagina en geven we u tips voor het schrijven van toelichtingen.

Voor wie? 

De bijeenkomst is bedoeld voor schooldirecteuren, kwaliteitszorgmedewerkers en andere gebruikers van Vensters. Aan deelname zijn geen kosten verbonden. 

Datum en locatie

  • di 8 oktober 12.00 - 15.00 uur. VO-raad, Aïdadreef 4 Utrecht (inclusief lunch)

Vernieuwing scholenopdekaart.nl (pro)

Voorafgaand aan de startersbijeenkomst Werken met Vensters kunt u op dezelfde locatie van 9.00 tot 11.30 uur deelnemen aan de bijeenkomst ‘Vernieuwing scholenopdekaart.nl’. Om de vernieuwde website scholenopdekaart.nl te laten aansluiten op wensen uit het praktijkonderwijs, bekijken we het nieuwe ontwerp met een groep scholen.

Denkt u graag mee? Dan kunt u zich via onderstaand formulier aanmelden.

Programma

In de bijeenkomst richten we ons onder andere op de inhoud en de visualisaties van de tevredenheidsindicatoren en de uitstroomindicatoren voor praktijkonderwijs.

Voor wie? 

De bijeenkomst is bedoeld voor schooldirecteuren, kwaliteitszorgmedewerkers en andere gebruikers van Vensters. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Datum en locatie

  • di 8 oktober 9.00 - 11.30 uur. VO-raad, Aïdadreef 4 Utrecht. Start om 9.30 uur.

Aanmelden

Aanmelden voor een of beide bijeenkomsten kan via onderstaand formulier. Komt u samen met een collega? Dan ontvangen we graag per persoon een aanmelding.

Naam *
Naam
Ik meld me aan voor de volgende bijeenkomst(en) *
Vink de bijeenkomst(en) aan
Ik maak graag gebruik van de aangeboden lunch voorafgaand aan de startersbijeenkomst Werken met Vensters (pro) *
Vink de optie aan