Back to All Events

Workshop Vertel uw verhaal achter de cijfers

  • De werelt 2 Westhofflaan Lunteren, GE, 6741 KH Netherlands (map)

Transparantie en maatschappelijke impact zijn voorwaarden voor het goed functioneren van het passend onderwijs. Cijfers en jaarverslagen zijn de instrumenten om het verhaal van uw regio te vertellen. Want achter elk cijfer schuilt een visie, een aanpak en een verhaal van direct betrokkenen. Maar hoe vertelt u nu het verhaal van uw regio aan de diverse belanghebbenden? Storytelling wordt hiervoor steeds belangrijker in communicatie. Mensen zijn sociale wezens, en verhalen, metaforen in het bijzonder, kunnen u helpen om uw doelgroep te inspireren.

Daarover gaat deze workshop, het vertellen van uw verhaal achter de cijfers. We gaan zeker niet alleen zitten en luisteren, maar vooral veel doen. Met een aantal zeer gerichte vragen en oefeningen gaat Lisa van Noorden van Versdenkers met u op zoek naar de kansen in uw verhaal, uw aanpak. In een korte tijd leert u hoe u met verschillende verhaalstructuren uw presentatie boeiender maakt en tot leven laat komen. Waardoor luisteraars beter op uw verhaal kunnen aanhaken en betrokkenheid gaan voelen bij uw doel.

Het Dashboard passend onderwijs en het Steunpunt Passend Onderwijs organiseren deze workshop tijdens de tweedaagse voor samenwerkingsverbanden bij De Werelt in Lunteren. Aanmelden kan via de site van het congres

 

Meer informatie over de spreker Lisa van Noorden (ceo Versdenkers) geeft op donderdag 5 oktober, namens het Dashboard passend onderwijs en het Steunpunt Passend Onderwijs, twee korte workshops over Storytelling. Versdenkers is een Rotterdams trainingsbureau dat organisaties helpt om het creatieve kapitaal in hun mensen te ontginnen. En om de creativiteit binnen communicatie en branding naar een hoger plan te trekken. Versdenkers bestaat uit een team van specialisten die werkzaam zijn op het vlak van storytelling, branding, trendwatching, conceptontwikkeling, copywriting en design thinking. 

 

Earlier Event: July 17
Actie: start invullen Geschillen
Later Event: October 10
Bijeenkomst 'Good to know'