Back to All Events

Bijeenkomst 'Good to know' werken met het Dashboard passend onderwijs

  • VO-raad en PO-Raad 4 Aidadreef Utrecht, UT, 3561 GE Netherlands (map)

Voor nieuwe en net gestarte gebruikers (directeuren en coördinatoren van samenwerkingsverbanden) van het Dashboard passend onderwijs organiseren we deze praktische bijeenkomst om te leren werken met het Dashboard. Bent u benieuwd naar welke informatie u kunt halen uit het dashboard, de diverse filtermogelijkheden, en hoe u de trends voor uw samenwerkingsverband in kaart kunt brengen? Meld u dan direct aan voor deze kosteloze bijeenkomst. Een goede manier om ook uw collega’s in het veld te leren kennen en ervaringen uit te wisselen.

Earlier Event: February 9
Data update 'Leerlingen cluster 1 en 2'
Later Event: September 20
Bijeenkomst: Werken aan kwaliteit