Back to All Events

Verwerk resultaten tevredenheids- onderzoeken

Vanaf het moment dat u het onderzoek heeft afgerond kunt u de resultaten verwerken.

Hoe doe ik dat? Dat doet u in drie stappen (afhankelijk van welke onderzoeken u heeft uitgevoerd). Publiceer het Leerlingtevredenheidsonderzoek via de indicator Leerlingtevredenheid. Publiceer het Oudertevredenheidsonderzoek via de indicator Oudertevredenheid. Geef akkoord voor het doorleveren van het rapport Monitoring Sociale Veiligheid aan de inspectie. Het rapport staat na afname van het onderzoek naar leerlingtevredenheid voor u klaar in het ManagementVenster. Daar staan ook de resultaten van het Medewerkertevredenheidsonderzoek.

Earlier Event: October 30
Start afname tevredenheids- onderzoeken
Later Event: January 13
Controleer Centrale indicatoren