Scholen op de kaart is ons visitekaartje

Als bestuurssecretaris bij Stichting de Vrije School Noord en Oost Nederland (VSNON) hou ik me onder andere bezig met de inrichting van de kwaliteitszorg. Zowel Scholen op de kaart als het ManagementVenster is daarbij een waardevol instrument. Dankzij de betrouwbare informatie, heldere grafieken en vergelijkingen met landelijke cijfers heb je snel een overzicht op hoofdlijnen.

Ieder jaar gaat de 10e klas van de Vrijeschool Zutphen op landmeetkamp.

Ieder jaar gaat de 10e klas van de Vrijeschool Zutphen op landmeetkamp.

VSNON - Tekenen en schilderen.png

De eerste keer dat ik inlogde bij Vensters was in 2016, kort na mijn aanstelling als bestuurssecretaris. Sindsdien ga ik zo’n drie à vier keer per jaar naar Vensters, vooral in de aanloop naar strategische overleggen tussen bestuur en schoolleiding en bij het opstellen van het bestuursverslag. Ik gebruik de overzichten in het ManagementVenster als input voor deze overleggen en verslagen.

Vertel het verhaal achter de cijfers en laat je zien waar je trots op bent!

Schrijf een toelichting

Ik zie Scholen op de kaart als ons visitekaartje en vind het mede daarom belangrijk om foto’s en toelichtingen toe te voegen. De redenen waarom ik het schrijven van een toelichting belangrijk vind, staan hieronder.

 
VSNON - Esther Klaassen.jpg

Esther Klaassen - Van der Kruk

Bestuurssecretaris bij Stichting de Vrije School Noord en Oost Nederland (VSNON)

stuur een e-mail
bezoek de schoolpagina


Lijkt het u ook leuk om uw Vensters-ervaringen te delen met collega’s? Stuur dan een e-mail naar vensters@vo-raad.nl met als onderwerp ‘In de praktijk’.