Bijeenkomst Schrijven voor ouders

Wilt u graag een duwtje in de rug bij het schrijven voor ouders? Tijdens deze bijeenkomst gaan we allereerst aan de slag met de vraag: Wie is precies onze doelgroep? Wat willen ouders horen en wat willen wij als school vertellen? Daarnaast krijgt u handige schrijftips waar u samen met uw team direct mee aan de slag kunt gaan. En we behandelen communicatievraagstukken die de deelnemers zelf meenemen uit de dagelijkse praktijk.

Ook is er ruimte om zelf aan de slag te gaan met een aantal concrete schrijfopdrachten gerelateerd aan Vensters of scholenopdekaart.nl. Schrijf bijvoorbeeld een passende welkomsttekst voor scholenopdekaart.nl of een toelichting bij de eindtoetscijfers.

Praktische informatie
Spreker: Jetta Roozeboom, marketingcommunicatieadviseur PO-Raad
Datum: 17-09-2019
Tijd: 09:30 – 12:30 uur
Plaats: Aïdadreef 4, Utrecht (kantoor PO-Raad)
Voorbereiding: laptop en inloggegevens van Vensters meenemen!

Programma
09:00 uur inloop
09:30 – 10:15 uur: voorstellen en introductie Vensters
10:15 – 10:30 uur: korte pauze
10:30 – 12:00 uur: Goed schrijven is een kunst. Heeft u uw doelgroep (ouders) goed in het vizier? Wat kunt u beter niet opschrijven? En hoe dan wel? Jetta neemt u allereerst mee in het maken van persona’s: een goede manier om uw doelgroep beter te leren kennen. Daarnaast krijgt u praktische tips en voorbeelden, om meteen mee te oefenen.
12:00 – 12:30 uur: optioneel lunch (opgeven via aanmeldformulier)

Voor wie?

De bijeenkomst is in eerste instantie bedoeld voor schooldirecteuren, maar ook andere geïnteresseerden binnen uw school/bestuur zijn van harte welkom. Deelname is gratis.

Aanmelden

Wilt u meer houvast in uw communicatie met ouders? Aanmelden kan via onderstaand formulier. Wees er snel bij, want vol is vol! Komt u samen met een collega? Dan ontvangen we graag per persoon een aanmelding.

Heeft u een vraag over deze bijeenkomst? Neem dan contact op via vensters@poraad.nl.

Naam *
Naam
Deelname aan de lunch? *