Schoolgegevens 2016-2017 klaar voor publicatie op Scholen op de kaart

Vensters heeft ook voor dit jaar weer een bestand van DUO ontvangen met leerlinggegevens op basis van de 1-oktobertelling 2016. Met deze data worden op mijn.vensters.nl een aantal indicatoren aangevuld met een nieuw gegevensjaar. Het gaat om de indicatoren: Aantal leerlingen, Voedingsgebied en Overstappers. U heeft nog zes weken de tijd om de nieuwe gegevens in mijn.vensters.nl te controleren, te voorzien van een toelichting en opnieuw te publiceren.

Doet u niets? Dan worden de gegevens eind april automatisch gepubliceerd op Scholen op de kaart, vanzelfsprekend zonder actuele toelichting. Uw oude toelichting (indien aanwezig) blijft bij automatische publicatie wel behouden, dus check altijd goed of deze nog correspondeert met uw nieuwe cijfers.