Belrondje leerlingtevredenheid

Een week geleden is Vensters een belronde tevredenheid gestart om scholen te informeren over de regelgeving omtrent sociale veiligheid en de mogelijkheden op Scholen op de kaart. Vanaf schooljaar 2015-2016 is het, door de wet ‘Zorgplicht veiligheid op school', verplicht om elk jaar de sociale veiligheid op school te onderzoeken onder een representatief deel van de leerlingen.

Tijdens de belactie vragen wij ook of we u nog kunnen ondersteunen bij het invullen van de leerlingtevredenheidsenquête; of u nu via een externe leverancier gegevens aanlevert of zelf de Vensters-vragenlijst uitzet, wij helpen u graag! Het kan overigens voorkomen dat u al begonnen/klaar bent met de leerlingtevredenheidsenquête en dat u toch gebeld wordt. Maakt u zich dan geen zorgen, dit kunnen wij simpelweg niet direct in het systeem zien. U kunt in dat geval gewoon aangeven dat ons telefoontje overbodig is of uw resterende vragen stellen.