Nieuwe data: benchmark Tevredenheid leerlingen en ouders

De benchmark voor tevredenheid leerlingen en ouders is berekend en voor u inzichtelijk, zodra u inlogt op Vensters. In de preview van de indicatoren Tevredenheid leerlingen en Tevredenheid ouders, kunt u zien of uw resultaten boven of onder het landelijk gemiddelde liggen. Bij de indicator Schoolklimaat en veiligheid wordt geen benchmark getoond. U kunt deze benchmark wel vinden in de ManagementVensterrapportage Tevredenheid leerlingen.

U kunt de benchmark zelf bij uw gegevens publiceren op Scholen op de kaart. Tip: Geef ook een toelichting bij de indicatoren, bijvoorbeeld wanneer u heel trots bent of juist bij verbeterpunten. Dit maakt het interpreteren van de gegevens een stuk makkelijker voor bezoekers van Scholen op de kaart. 
Over twee maanden publiceert het systeem de benchmark automatisch bij Tevredenheid leerlingen en Tevredenheid ouders indien u de resultaten van 2016/2017 al heeft gepubliceerd. 
Tot slot; de benchmark is ook inzichtelijk bij de meer uitgebreide informatie in het ManagementVensterrapportage Tevredenheid leerlingen. In dit rapport vindt u ook de benchmark voor de vragen over sociale veiligheid.