Oproep: pilotgroep Vensters voor vso

Vensters maakt zich op voor een evaluatie- en aanpassingsronde voor het vso. 
Een aantal jaar geleden is Vensters voor vso ontwikkeld, daarna hebben de ontwikkelingen door veel andere gewenste wijzigingen een tijdje stilgelegen. Nu er helderheid is dat dat de VSO-scholen aangesloten lid kunnen worden bij de VO-raad, is er ruimte voor doorontwikkeling vanuit Vensters VO. 

Pilotgroep
Deze ontwikkeling doen we graag in samenspraak met vso-scholen en daarom richten we een pilotgroep op. In de pilotgroep evalueren we de huidige stand van zaken en kijken we naar gewenste toekomstige ontwikkelingen. De pilotgroep zal een aantal keer in het schooljaar 2017-2018 bijeenkomen in Utrecht of middels een online sessie. Zowel Scholen op de kaart als het ManagementVenster staan op de agenda. 
 

Opgeven?
Vanaf september 2017 gaan we aan de slag met dit onderwerp. Wilt u hierin meedenken? Meld u dan aan voor onze pilotgroep vso! Mail uw naam, functie, school en BRINnummer naar vensters@vo-raad.nl o.v.v. aanmelding Vensters voor vso.
N.B. Bij teveel aanmeldingen wordt een selectie gemaakt o.b.v. landelijke spreiding en schoolgrootte.