VO Werkt!

De VO-raad vraagt uw aandacht voor de conferentie VO werkt!
In beweging blijven. Dat is het thema tijdens de conferentie VO Werkt! op donderdag 28 september. In de afgelopen jaren is er al ontzettend veel gedaan om de onderwijskwaliteit te verbeteren. Denk aan het leveren van maatwerk, passend onderwijs en het professionaliseren van de schoolorganisatie, leraren en schoolleider. Maar, het werken aan kwaliteitsverbetering is nooit klaar en nieuwe uitdagingen blijven zich aandienen. Het betekent dat uw school voortdurend in beweging is en moet blijven. Maar hoe kunt u als schoolleider de onderwijsambities van uw organisatie daadwerkelijk realiseren? Hoe blijft uw school in beweging? De conferentie VO Werkt! staat in het teken van deze ‘hoe-vraag’. We zien u graag op 28 september in Utrecht.


SCHRIJF U IN VOOR EEN DAG VOL TIPS EN TRUCS