VO-congres

Vensters-Icon_App-Bijeenkomsten (1).png

Ook dit jaar kijken we terug op een geslaagd congres, interessante workshops en plenaire lezingen. De door Vensters georganiseerde workshop ‘de Datateam®-methode’ werd goed bezocht en de deelnemers waren zeer te spreken over de inhoud. Het aantal scholen dat in Datateams werkt, neemt steeds meer toe en tijdens de workshop werden een aantal succesvolle resultaten van deze methode gedeeld. 
Benieuwd naar een impressie van deze dag? Neem dan hier een kijkje. 

Winnaars gratis toegang VO-congres 2019
Voor Vensters is de nieuwsbrief het belangrijkste communicatiemiddel om met haar gebruikers te communiceren, daarom wilden we tijdens het VO-congres onze bestaande en nieuwe lezers bedanken. Zij konden tijdens het congres een antwoordkaart invullen. Uit alle ingevulde antwoordkaarten zijn de medewerkers van het Stanislascollege, het Haarlemcollege en de Breul als gelukkige winnaars uit de bus gekomen.