Depubliceren oude gegevensjaren tevredenheidonderzoeken

Vensters+Icon_App+Tevredenheid.png

Om Scholen op de kaart actueel te houden, worden oude gegevens van de tevredenheidsonderzoeken half juni gedepubliceerd (offline gehaald) zodat ze niet meer zichtbaar zijn op Scholen op de kaart.

Welke gegevens worden gedepubliceerd? 
Voor de indicator Tevredenheid leerlingen worden tevredenheidsonderzoeken van schooljaar 2015-2016 en ouder gedepubliceerd. Voor de indicator Tevredenheid ouders worden tevredenheidsonderzoeken van schooljaar 2014-2015 en ouder gedepubliceerd. 

Wilt u de gegevens van de afgelopen drie jaar tonen? Vink dan in Mijn Scholen op de kaart de optie “Toon ook de trendgegevens van de vorige vragenlijst” aan. Deze optie vindt u in de sectie “Extra informatie tonen” van de betreffende indicator.