Tevredenheidsonderzoek - de belangrijkste datums

tevredenheid.png

Voor het afnemen van de jaarlijkse tevredenheids-onderzoeken hebben we een aantal periodes vastgesteld. Als geheugensteuntje hebben we de belangrijkste datums voor u op een rijtje gezet.  

30 april

Einde afname periode

Op 30 april sluit de afnameperiode voor het afnemen van tevredenheidsonderzoeken. Er kunnen na deze datum geen nieuwe onderzoeken worden gestart en geen vragenlijsten meer worden ingevuld bij lopende onderzoeken.

15 mei

Externe onderzoeksaanbieders sturen resultaten naar Vensters

Voor 15 mei moeten de tevredenheidsonderzoeken die zijn afgenomen door externe onderzoeksaanbieders naar Vensters worden gestuurd. 

31 mei

Verwerken en publiceren onderzoeksresultaten op scholenopdekaart.nl

De benchmarkt wordt berekent op basis van alle onderzoeken die op dat moment gepubliceerd zijn op scholenopdekaart.nl. Hoe meer onderzoeken, hoe waardevoller de benchmark. Zorg er daarom voor dat u uiterlijk op 31 mei 2019 uw gegevens heeft gepubliceerd op scholenopdekaart.nl

1 juli

Doorsturen gegevens sociale veiligheid naar de inspectie

Wanneer u de gegevens van sociale veiligheid via Vensters wilt doorsturen naar de inspectie, moet u voor 1 juli toestemming geven en de onderzoeksresultaten hebben verwerkt. U kunt toestemming geven in het ManagementVenster bij het rapport Monitoring Sociale Veiligheid. Wanneer u de gegevens doorstuurt voldoet u aan de wet Veiligheid op school.