Vertraging voorlopige examencijfers

17 Vensters Icon_App Management Venster.png

Normaliter zijn begin september de voorlopige eindexamencijfers beschikbaar in het ManagementVenster. Helaas hebben wij de gegevens van schooljaar 2018-2019 nog niet van DUO ontvangen. Door wijzigingen in het nieuwe BRON vo zijn de gegevens nog niet compleet. Hierdoor komen de voorlopige examencijfers later beschikbaar dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor het ongemak. Via onze nieuwsbrief houden we u op de hoogte. Wij hopen de gegevens spoedig te ontvangen en beschikbaar te stellen in het ManagementVenster.

De voorlopige examencijfers ziet u in het ManagementVenster bij de school- en bestuursrapportages Examenresultaten, Examenresultaten (interactief), Examenresultaten vergelijking en het schoolrapport Rekentoets.