Workshop op maat: Vensters binnen uw schoolbestuur

We komen graag bij uw schoolbestuur langs om de mogelijkheden van Vensters te laten zien aan u en uw schoolleiders. Misschien is er behoefte aan informatie over de mogelijkheden van Vensters, waaronder de nieuwe Vensters schoolgids module? Of wilt u gezamenlijk aan de slag met het schrijven van online toelichtingen op scholenopdekaart.nl? Tijdens de bijeenkomst gaan we concreet in op die behoeften.

Wat levert de workshop het schoolbestuur en de scholen op?
Na de workshop bent u in ieder geval bekend met de mogelijkheden van Vensters en kunt u efficiënt werken met het programma. Ook bent u goed op weg met het schrijven van toelichtingen voor uw schoolpagina, die u vervolgens kunt publiceren op scholenopdekaart.nl. Tot slot geven we u tips en ondersteuningsdocumenten mee, zoals handleidingen en een jaarplanning.

Programma

De bijeenkomst duurt maximaal 3 uur, afhankelijk van uw onderwerpkeuze (deel 1 hieronder) en de groepsgrootte. U gaat zo veel mogelijk zelf aan de slag, zodat u het programma Vensters goed leert kennen.

1.      In het eerste deel informeren we u over de achtergrond en mogelijkheden van Vensters. We kunnen ingaan op de volgende onderwerpen en stemmen die uiteraard van tevoren met u af:

  • De achtergrond van Vensters en het doel

  • Mijn Scholen op de kaart en de Vensters schoolgids

  • Tevredenheidsmeting en Monitor Sociale Veiligheid

  • ManagementVenster: rapportages op school- en bestuursniveau

  • Tips voor het schrijven van toelichtingen en online teksten

2.      In het tweede deel gaat u concreet aan de slag met het programma. U logt in via Vensters en we bieden u tips en ondersteuning. Uiteraard is er voldoende ruimte om vragen te stellen.

Voor wie?

De bijeenkomst Vensters binnen uw schoolbestuur is in eerste instantie bedoeld voor schoolleiders. Aanwezigheid van de bestuurder en/of kwaliteitsmedewerker is van groot belang voor goede implementatie. Eventueel andere geïnteresseerden binnen uw bestuur die werken met Vensters zijn van harte welkom.

Aanvragen

Heeft u interesse of wilt u een workshop op maat binnen uw schoolbestuur aanvragen? Vul dan onderstaand formulier in. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Naam *
Naam