Startersbijeenkomst Werken met Vensters

Haal alles uit Vensters wat erin zit! We helpen u graag om Vensters optimaal in te zetten en te benutten. 

Werkt u sinds kort met Vensters? Dan helpen wij u graag op weg met deze startersbijeenkomst. Ook als u al langer met Vensters werkt en uw kennis wilt aanscherpen, bent u van harte welkom.

Leren door te doen

We vinden het belangrijk dat u zelf veel aan de slag gaat, waarbij de Vensters-collega’s er zijn om u te ondersteunen en uw vragen te beantwoorden.   

Na deze interactieve startersbijeenkomst bent u bekend met de mogelijkheden van Vensters en kunt u er efficiënt mee werken. Toelichtingen schrijven en het interpreteren van de rapporten van uw school of scholen gaan u gemakkelijker af.  

Programma

De startersbijeenkomst bestaat uit twee delen en duurt maximaal drie uur. 

  • In het eerste deel behandelen we de module Scholen op de kaart. We gaan in op het actualiseren van uw schoolpagina en geven we u tips bij het schrijven van toelichtingen.

  • Het tweede deel gaat over het ManagementVenster. Na een korte uiteenzetting, gaat u zelf aan de slag met rapporten van uw school.

Voor wie? 

De startersbijeenkomst is in eerste instantie bedoeld voor schooldirecteuren kwaliteitszorgmedewerkers, maar ook andere geïnteresseerden binnen uw school zijn van harte welkom. Hieronder ziet u de data en locaties. Aan deelname zijn geen kosten verbonden. 

Datums en locatie

  • do 20 juni 13.00 - 16.00 uur. VO-raad, Aïdadreef 4 Utrecht (VOL)

  • do 19 september 14.00 - 17.00 uur. VO-raad, Aïdadreef 4 Utrecht (VOL)

  • do 31 oktober 13.00 - 16.00 uur. VO-raad, Aïdadreef 4 Utrecht

Aanmelden

Aanmelden kan via onderstaand formulier. Wees er snel bij, want vol is vol! Komt u samen met een collega? Dan ontvangen we graag per persoon een aanmelding.

Naam *
Naam