Vernieuwing Scholen op de kaart (PrO)

Wilt u meedenken over de vernieuwing van de website scholenopdekaart.nl? Om de vernieuwde website te laten aansluiten op wensen uit het praktijkonderwijs, bekijken we het nieuwe ontwerp met een groep praktijkonderwijsscholen. Denkt u hierbij graag mee? Vul dan het onderstaande aanmeldformulier in.

Programma

In de bijeenkomst richten we ons onder andere op de inhoud en de visualisaties van de tevredenheidsindicatoren en de uitstroomindicatoren voor praktijkonderwijs.

Datum en locatie

  • di 8 oktober 9.00 - 11.30 uur. VO-raad, Aïdadreef 4 Utrecht. Start om 9.30 uur.

Startersbijeenkomst Werken met Vensters

Na deze bijeenkomst kunt u op dezelfde locatie van 12.00 tot 15.00 uur deelnemen aan de startersbijeenkomst Werken met Vensters. Werkt u sinds kort met Vensters? Dan helpen wij u graag op weg met deze bijeenkomst. Ook als u al langer met Vensters werkt en uw kennis wilt aanscherpen, bent u van harte welkom. We gaan in op het actualiseren van uw schoolpagina en geven we u tips bij het schrijven van toelichtingen. Wilt u uw schoolpagina nog beter vullen? Dan kunt u zich aanmelden voor de startersbijeenkomst Werken met Vensters.

Aanmelden

Aanmelden voor de bijeenkomst Vernieuwing Scholen op de kaart (PrO) kan via onderstaand formulier. Komt u samen met een collega? Dan ontvangen we graag per persoon een aanmelding.

Naam *
Naam