Werkbijeenkomst Teksten en toelichtingen schrijven

Wilt u zich verder ontwikkelen in het schrijven van teksten en toelichtingen? Geef u dan op voor deze werkbijeenkomst. Tijdens deze werkbijeenkomst gaat u aan de hand van de theorie aan de slag met uw eigen teksten en toelichtingen.

Wat de u tijdens deze bijeenkomst leert

Bij het schrijven van teksten en toelichtingen is het soms best lastig om kort en bondig te verwoorden wat u kwijt wilt. Ook is het belangrijk om rekening te houden met de diversiteit van uw doelgroep. Teksten die voor de ene ouder duidelijk zijn, kunnen voor een andere ouder lastig te begrijpen zijn. Hoe schrijft u prettig leesbare toelichtingen die uw doelgroep aanspreekt? Daar helpen wij u graag bij tijdens de werkbijeenkomst Teksten en toelichtingen schrijven. 

Wat u tijdens de bijeenkomst doet

Tijdens deze drie uur durende werkbijeenkomst leert u om goede teksten en toelichtingen te schrijven voor de zeer uiteenlopende bezoekers van Scholen op de kaart. Naast een informatief deel gaat u actief aan de slag met uw eigen teksten toelichtingen. Neem hiervoor uw laptop of tablet mee.

Na afloop van de bijeenkomst kunt u in de trainingsruimte rustig blijven doorwerken aan uw teksten. De trainer is tot 15.00 uur aanwezig om u te helpen als u nog vragen heeft.

Aan deze werkbijeenkomst zijn geen kosten verbonden.

Datums en locatie

  • 4 april 13.00 - 16.00 uur. Locatie: VO-raad, Aïdadreef 4 Utrecht *)

*) Na afloop van de werkbijeenkomst kunt u in aanwezigheid van de trainer door blijven werken aan uw teksten.

Aanmelden

Aanmelden kan via onderstaand formulier. Wees er snel bij, want vol is vol! Komt u samen met een collega? Dan ontvangen we graag per persoon een aanmelding.

Naam *
Naam