Meet de tevredenheid van leerlingen en ouders

Vensters biedt middelbare scholen de Vensters-enquête aan voor het afnemen van ouder- en leerlingtevredenheidsonderzoek. Wanneer u deze vragenlijst gebruikt kunt u uw resultaten direct publiceren op Scholen op de kaart. Ook staat in het ManagementVenster een rapportage van de onderzoeksresultaten van uw leerlingtevredenheidsonderzoek. Dit rapport bevat de benchmarkgegevens van vergelijkbare scholen in Nederland. Hiermee kunt u uw resultaten nog beter interpreteren.

Bekijk dit instructiefilmpje voor het afnemen van een tevredenheidsonderzoek in Vensters:

Log in op Vensters en ga naar Mijn Scholen op de kaart > Waardering

Werkwijze

Om de Vensters-enquête te gebruiken logt u in op Vensters en gaat u naar Mijn Scholen op de kaart. Vervolgens vindt u de tevredenheidsindicatoren onder het kopje ‘Waardering’. Meer informatie over de werkwijze voor het afnemen van het onderzoek vindt u in de downloads en video's op deze pagina.  

Extra enquête-codes Tevredenheid leerlingen
Het aantal unieke codes dat de school ontvangt voor het onderzoek, is gebaseerd op de leerlingaantallen van schooljaar 2016-2017.

Komt u daardoor codes tekort, neem dan contact op met onze servicedesk via support@kennisnet.nl of 0800-321 22 33.

Wanneer u geen gebruikt maakt van de Vensters-enquête kunt u gebruik maken van een van onderstaande leveranciers.

 

tevredenheidsleveranciers.JPG

Downloads en video's

Onderstaand vindt u enkele documenten over het afnemen van diverse tevredenheidsonderzoeken. Voor meer informatie logt u in op Vensters, gaat u naar Mijn Scholen op de kaart en klikt u rechts bovenaan de pagina op ‘Ondersteuning’.