Meet de tevredenheid van leerlingen en ouders

Vensters biedt middelbare scholen de Vensters-enquête aan voor het afnemen van ouder- en leerlingtevredenheidsonderzoek. Wanneer u deze vragenlijst gebruikt kunt u uw resultaten direct publiceren op Scholen op de kaart. Ook staat in het ManagementVenster een rapportage van de onderzoeksresultaten van uw leerlingtevredenheidsonderzoek. Dit rapport bevat de benchmarkgegevens van vergelijkbare scholen in Nederland. Hiermee kunt u uw resultaten nog beter interpreteren.

Bekijk dit instructiefilmpje voor het afnemen van een tevredenheidsonderzoek in Vensters:

Log in op Vensters en ga naar Mijn Scholen op de kaart > Waardering

Werkwijze

Om de Vensters-enquête te gebruiken logt u in op Vensters en gaat u naar Mijn Scholen op de kaart. Vervolgens vindt u de tevredenheidsindicatoren onder het kopje ‘Waardering’. Meer informatie over de werkwijze voor het afnemen van het onderzoek vindt u in onderstaande downloads. Neemt u een tevredenheidsonderzoek af via een bureau? Ook dan is de Vensters-enquête voor u beschikbaar. Met onderstaande leveranciers is een koppeling gerealiseerd tussen Vensters en hun enquête-systeem. Hierdoor kan het onderzoeksbureau de resultaten van de Vensters-enquête automatisch in Vensters laden. 

Downloads en video's

Onderstaand vindt u enkele documenten over het afnemen van diverse tevredenheidsonderzoeken. Voor meer informatie logt u in op Vensters, gaat u naar Mijn Scholen op de kaart en klikt u rechts bovenaan de pagina op ‘Ondersteuning’.