60 minuten Vensters – campagnemateriaal voor u

Wij hebben ook aan u gedacht bij het ontwikkelen van materiaal voor de campagne voor Scholen op de kaart. Met dit materiaal kunt u aandacht vragen voor uw schoolpagina op Scholen op de kaart en tegelijkertijd ouders en leerlingen een praktische handreiking geven.

Via onderstaande links kunt u afbeeldingen downloaden die speciaal voor een Facebook post gemaakt zijn. U kunt ouders en leerlingen in een dergelijke post attenderen op uw open dagen en hen verwijzen naar uw schoolpagina op Scholen op de kaart om zich vast in te lezen.
Facebookpost Scholen op de kaart algemeen
Facebookpost Scholen op de kaart vragen open dag leerlingen
Facebookpost Scholen op de kaart vragen open dag ouders

Hier vindt u printbare kaarten waarop ouders en leerlingen hun vraag voor of over uw school kunnen noteren.

Heeft u nog een open dag? Vraag dan hier kaarten aan om uit te delen

Daarnaast hebben we een ansichtkaart ontworpen waarop ouders en leerlingen tijdens open dagen hun eigen aantekeningen kwijt kunnen. We kunnen 100 scholen die na 15 januari nog een open dag hebben een pakketje van deze kaarten sturen. Interesse? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in. De kaarten zijn alleen per schoolvestiging te bestellen en worden na 9 januari verstuurd.
Aanvragen ansichtkaart Scholen op de kaart