Websitebanner Scholen op de kaart

Vensters Icon_App Mijn Scholen op de kaart.png

Laat zien dat uw school op de kaart staat! Dat kan door een websitebanner te plaatsen op de homepage van uw schoolwebsite. De banner linkt naar uw schoolpagina op Scholen op de kaart. Zo komen ouders en andere geïnteresseerden meteen bij uw school.

Kies welke websitebanner u wilt gebruiken
De websitebanner is ontworpen twee versies, beide beschikbaar in verschillende formaten. Kies dus de banner die past bij uw website!

Banner 1:

Banner Logo Sodk1-M.png

Banner 2:

Banner Logo Sodk2-M.png

Goed voorbeeld doet goed volgen
Neem eens een kijkje op de website van IKC Leuken. Daar staat de nieuwe banner. Door te klikken op de banner komt de bezoeker niet alleen direct op Scholen op de kaart, maar ook op de schoolpagina van IKC Leuken.