Laatste leveringsmogelijkheid sociale veiligheid

Vensters Icon_App Tevredenheid.png

Voor de vakantie hebben in totaal 267 scholen hun sociale veiligheidsgegevens via Vensters naar de inspectie gestuurd. Bent u dit vergeten en wilt u dit ook nog doen, geef dit dan uiterlijk 14 september aan. Op 15 september vindt namelijk de laatste levering aan de inspectie plaats.  
Hoe doet u dit?
Allereerst vraagt u toestemming voor levering aan het schoolbestuur/bevoegd gezag. Als  u toestemming heeft dan logt u in op Vensters en kiest binnen het ManagementVenster voor Monitoring Sociale Veiligheid. U vinkt aan dat u uw gegevens wilt versturen en selecteert de datum 15 september. Vervolgens vult een aantal vragen in over de afname. Wilt u meer informatie over de Monitoring Sociale Veiligheid? Lees dan onze factsheet