Vensters schoolgids video en animatie

Vensters Avatar_Schoolgids RGB Paars.png

De afgelopen maanden is de nieuwe module Vensters schoolgids enorm veel gebruikt. Met een goed gevuld profiel op scholenopdekaart.nl is het tenslotte met een paar muisklikken geregeld. En de laatste verbeteringen aan de module maken het mogelijk om uw schoolgids verder te personaliseren.

Heeft u of uw collega iets meer overtuiging nodig om de module te proberen? Of helpt het u wanneer we wat meer uitleg geven over de nieuwe module? Bekijk dan nu de promo-video en de gebruiksanimatie:
- in  In de video hoort u waarom de Paulusschool in Zoetermeer aan de slag is gegaan met de Vensters schoolgids.
- de animatie legt in handige stappen uit hoe de module precies werkt. 

Uw schoolgids voor schooljaar 2018-2019 is wellicht al klaar. Maar met de juiste aandacht voor uw gegevens in Vensters, kunt u gedurende het schooljaar al veel voorbereiden voor de volgende schoolgids. Twee vliegen in één klap dus.