Nieuwe leerling- en instellingsgegevens nu beschikbaar

Vensters Icon_App Mijn Scholen op de kaart.png

Vensters heeft van DUO op basis van de 1-oktobertelling de nieuwe leerling- en instellingsgegevens ontvangen. Deze gegevens, voor schooljaar 2020-2021, zijn nu beschikbaar in Vensters. De volgende indicatoren zijn met de nieuwe gegevens aangevuld: Algemene gegevens school (de centrale gegevens), De leerlingen (inclusief de kaart bij Waar wonen de leerlingen) en Schooladvies en voortgezet onderwijs. Voor vso-scholen gaat het om de volgende indicatoren: Algemene gegevens school en De leerlingen.

U heeft ongeveer vier weken om deze gegevens te controleren, te voorzien van een toelichting en opnieuw te publiceren. Doet u niets? Dan worden deze gegevens eind februari automatisch gepubliceerd op scholenopdekaart.nl. Maar het is natuurlijk beter om ze meteen te controleren en ze zelf al te publiceren!

In het ManagementVenster zijn de gegevens aangevuld in het schoolrapport Leerlingendoorstroom, tussentijdse in- en uitstroom en in de bestuursrapporten Aantal leerlingen, Marktaandeel en Financiën. U kunt de rapporten downloaden in het ManagementVenster.