Start afname tevredenheidsonderzoeken 2020-2021

Vensters Icon_App Tevredenheid.png

Van 1 november tot en met 30 april is het weer mogelijk om de tevredenheid van leerlingen en ouders met de Vensters-vragenlijsten te meten. Vanaf dit schooljaar gebruikt u de nieuwe versie van de vragenlijst. Zie ook de vernieuwde demo-enquête en ons eerdere bericht hierover.

De inspectie gaat ervan uit dat scholen zich dit schooljaar houden aan de monitorverplichting sociale veiligheid (zie ons eerdere bericht hierover). Mocht de situatie veranderen, dan informeren wij u via de nieuwsbrief hierover. Via het ManagementVenster kunt u bij Monitoring Sociale Veiligheid de levering van monitoringsgegevens aan de inspectie agenderen voor 1 juli 2021.

Hoe kan ik meedoen?

In de handleiding voor het afnemen van de tevredenheidsonderzoeken staat beschreven welke stappen u neemt om het onderzoek uit te zetten via Vensters of een externe onderzoeksaanbieder. Bekijk meer ondersteuningsdocumenten over tevredenheid, waaronder handleidingen voor leerlingen en ouders voor het invullen van de vragenlijsten en tips voor een optimale respons.