Belangrijke deadlines tevredenheidsonderzoeken

Vensters Icon_App Tevredenheid.png

Voor het afnemen van de jaarlijkse tevredenheidsonderzoeken zijn enkele periodes vastgesteld. Als geheugensteuntje zetten we de belangrijkste deadlines op een rij.

30 april: Einde afnameperiode

Op 30 april sluit de afnameperiode voor het afnemen van tevredenheidsonderzoeken. Na deze datum kunt u geen nieuwe onderzoeken starten en geen vragenlijsten meer invullen bij lopende onderzoeken.

15 mei: Externe onderzoeksaanbieders sturen resultaten naar Vensters

Voor 15 mei moeten de tevredenheidsonderzoeken die zijn afgenomen door externe onderzoeksaanbieders naar Vensters worden gestuurd.

31 mei: Verwerken en publiceren onderzoeksresultaten op scholenopdekaart.nl

De benchmark wordt berekend op basis van alle onderzoeken die op dat moment gepubliceerd zijn op scholenopdekaart.nl. Hoe meer onderzoeken, hoe waardevoller de benchmark. Zorg er daarom voor dat u uiterlijk op 31 mei 2020 uw gegevens publiceert op scholenopdekaart.nl.

1 juli: Doorsturen gegevens sociale veiligheid naar de inspectie

Wanneer u de gegevens van sociale veiligheid via Vensters wilt doorsturen naar de inspectie, moet u vóór 1 juli toestemming geven en de onderzoeksresultaten hebben verwerkt. U kunt toestemming geven in het ManagementVenster bij het rapport Monitoring Sociale Veiligheid. Als u de gegevens doorstuurt, voldoet u aan de wet Veiligheid op school.