Tevredenheidsdata ‘15-‘16 en ouder binnenkort niet meer beschikbaar

Op dit moment zijn resultaten van een tevredenheidsonderzoek afgenomen in schooljaar 2015-2016 en eerder nog zichtbaar in het ManagementVenster. We zien dat de historische data weinig wordt gebruikt. Daarnaast zorgt het bewaren van deze data voor een tragere werking van Mijn Scholen op de kaart. Daarom kiezen we ervoor de resultaten van de tevredenheidsonderzoeken die afgenomen zijn in schooljaar 2015-2016 en eerder uit Vensters te verwijderen. Wel slaan we de data op in ons archief. Op Scholen op de kaart was deze data al niet meer beschikbaar.

Dit betekent dat u de resultaten van een tevredenheidsonderzoek afgenomen in schooljaar 2015-2016 vanaf 24 juni 2021 niet meer kunt downloaden via het ManagementVenster. Wilt u de resultaten graag bewaren? Download ze dan vóór 24 juni en sla het managementrapport zelf op. Zo blijven de resultaten voor u beschikbaar.

We informeren scholen die dit betreft hier ook over per e-mail.

U vindt de oude jaren in de dropdown van de managementrapporten Tevredenheid leerlingen (school- en bestuursniveau) en Tevredenheid ouders (schoolniveau). Bij het rapport Tevredenheid leerlingen op schoolniveau zijn daarnaast ook historische gegevens van het SchoolVensterrapport beschikbaar. Ook deze gegevens worden verwijderd.