Nieuwe communicatieadviseur Vensters VO

Wie zou de nieuwsbrief Vensters nu maken of een campagne Scholen op de kaart ontwikkelen als er geen communicatieadviseur Vensters zou zijn? Manon Custers draagt het stokje over aan Bianca de Leeuw. 

Bianca de Leeuw
"Ik ben Bianca de Leeuw en op 23 mei begon ik aan mijn eerste werkdag bij de VO-raad. Een goed inwerkprogramma heeft er voor gezorgd dat ik in korte tijd al veel mensen ken en veel dingen weet. Het lijkt me een enorme leuke uitdaging om als Communicatieadviseur Informatieproducten Vensters o.a. Scholen op de kaart een veel grotere naamsbekendheid bij ouders te geven. Ik ga ervoor! Manon bedankt voor al je hulp."

Manon Custers
"Het is altijd fijn om de mogelijkheid te hebben om werkzaamheden goed over te dragen. Helemaal als het om zo’n mooi programma als Vensters gaat. Helaas zit mijn werk voor Vensters er op. Ik heb met ontzettend veel plezier voor het programma en met het team gewerkt. Gelukkig blijf ik als communicatieadviseur binnen de VO-raad werken en kan ik de ontwikkelingen blijven volgen."