Stand van zaken Vensters schoolgids

Vensters Icon_App Vensters.png

Een schoolgids maken met uw informatie uit Vensters. Die mogelijkheid komt steeds dichterbij. De indicatoren uit Vensters die in de schoolgids komen, zijn daar technisch voor aangepast. Voor scholen die Scholen op de kaart goed hebben gevuld is het samenstellen van de schoolgids binnenkort een fluitje van een cent. De indicatoren die in de schoolgids komen zijn: 
 

Welkomstpagina - Algemene gegevens school
Algemeen - Aantal leerlingen
Algemeen - Profiel van de school
Algemeen - Organisatie van het onderwijs
Algemeen - Schooltijden en Opvang
Algemeen - Onderwijstijd
Algemeen - Voor- en vroegschoolse educatie
Resultaten - Resultaten eindtoets
Resultaten - Schooladvies en plaatsing in het vervolgonderwijs
Resultaten - Sociale Opbrengsten
Beleid - Ouders en school
Beleid - Schoolondersteuningsprofiel
Beleid - Schoolklimaat en veiligheid
Beleid - Tussentijdse resultaten
Beleid – Kwaliteitszorg

Benieuwd naar hoe de schoolgids eruit gaat zien? Met een groep enthousiaste gebruikers gaan we graag in gesprek over de conceptversie. Doet u mee? Stuur dan een e-mail met uw naam, schoolcode en schoolnaam naar vensters@poraad.nl. We mailen u dan op gezette tijden een voorproefje van (een deel van) de schoolgids, waar we graag uw feedback op ontvangen.
Of kom naar de bijeenkomst op 13 december!