De toekomst van de Vensters schoolgids

Vensters-Icon_App-Bijeenkomsten.png

Raakt u zo enthousiast over de ontwikkeling van de schoolgids in Vensters dat u inhoudelijk wilt meedenken over de toekomst? Op 13 december organiseren we een ochtendbijeenkomst op de Aïdadreef in Utrecht. We gaan in gesprek met schoolleiders over de doorontwikkeling van de schoolgidsmodule. Wat zijn de meest urgente wensen die opgepakt moeten worden?
Daarnaast krijgen de aanwezigen tips voor het schrijven van teksten voor ouders en collega’s. Handig voor de schoolgids en voor Scholen op de kaart. En we zorgen voor een heerlijke lunch ter afsluiting van de ochtend.

Denkt u mee? Stuur vóór 1 oktober een e-mail met uw aanmelding naar vensters@poraad.nl en vermeld daarin uw naam, de naam van de school en de schoolcode. 

Heel graag tot 13 december!