Tevredenheidsonderzoeken: hoe?

Vensters+Icon_App+Tevredenheid.png

Het meten van de tevredenheid kan rechtstreeks in Vensters of via een onderzoeksaanbieder die is aangesloten bij Vensters. De keuze is aan u. Kiest u voor een van de onderzoeksaanbieders dan leveren de meeste aanbieders aan het eind van het onderzoek de resultaten aan bij Vensters. Op dat moment krijgt u het verzoek om de resultaten te accepteren zodat ze in Vensters verwerkt kunnen worden.

Tevredenheidsonderzoeken via Vensters

vensters2 (2).png

Log in op Vensters, kies de module Mijn scholen op de kaart en selecteer Waardering in het linker zijmenu.

Via de indicatoren Tevredenheid leerlingen en Tevredenheid ouders komt u bij de betreffende enquête (-vragenlijst).

Let op! Op het moment dat deze nieuwsbrief verschijnt kunt u de tevredenheidsonderzoeken nog niet uitzetten onder uw leerlingen of ouders, dit kan vanaf 1 november.

Tevredenheidsonderzoek via een onderzoeksaanbieder

tevredenheidsleveranciers.JPG

Beide tevredenheidsonderzoeken kunt u ook afnemen via een aangesloten onderzoeksaanbieder. U kunt hiervoor alleen gebruik maken van deze onderzoeks- aanbieders

Meer informatie?

Meer informatie over de tevredenheidsonderzoek vindt u op vensters.nl. Binnenkort komt er een nieuwe handleiding voor het uitvoeren van de tevredenheidsonderzoeken. Zodra de nieuwe handleiding beschikbaar is berichten wij hierover via de nieuwsbrief. Heeft u nog vragen? Dan kunt u contact opnemen met onze servicedesk (support@kennisnet.nl of 0800-321 22 33).