Actuele rapportages in het ManagementVenster

magnifying-glass-1019982_960_720.png

De Managementrapporten Instroom vanuit basisonderwijs en Doorstroom naar vervolgonderwijs zijn voorzien van nieuwe gegevens. U kunt onder andere de trend van de afgelopen jaren en het landelijk gemiddelde bekijken.

Instroom vanuit het basisonderwijs
Het rapport Instroom vanuit basisonderwijs toont informatie over de instroom van leerlingen vanuit het basisonderwijs. Naast gegevens over de toeleverende scholen, toont dit rapport ook de relatie tussen schooladvies en plaatsing in het derde leerjaar en geeft het inzicht in de inspectie-indicator Onderwijspositie t.o.v. advies po.

Doorstroom naar vervolgonderwijs
Het interactieve schoolrapport Doorstroom naar vervolgonderwijs (tableau) en het bestuursrapport Doorstroom naar vervolgonderwijs geven informatie over de doorstroom van uw leerlingen wanneer zij uw school verlaten. U ziet bijvoorbeeld gegevens over uitstroom met en zonder diploma en doorstroom naar verschillende sectoren.