Nieuw: Werkbijeenkomst Toelichtingen schrijven

Vensters Icon_App Vensters.png

Voor iedereen die zich verder wil ontwikkelen in het schrijven van toelichtingen op Scholen op de kaart, organiseert Vensters op 28 september en 3 oktober de werkbijeenkomst Toelichtingen schrijven.

Bij het schrijven van toelichtingen is het soms best lastig om kort en bondig te verwoorden wat u kwijt wilt. Ook is het belangrijk om rekening te houden met de diversiteit van de mensen waar u voor schrijft. Wie zijn dat eigenlijk? Teksten die voor de ene ouder duidelijk zijn, kunnen voor een andere ouder lastig te begrijpen zijn. Hoe schrijft u prettig leesbare toelichtingen die uw doelgroep aanspreken? Daar helpen wij u graag bij tijdens de Werkbijeenkomst Toelichtingen schrijven.

Informatie

Tijdens deze drie uur durende werkbijeenkomst leert u om goede toelichtingen te schrijven voor de zeer uiteenlopende bezoekers van Scholen op de kaart. Naast een informatief deel gaat u actief aan de slag met uw eigen toelichtingen. Neem hiervoor uw laptop of tablet mee.

Wanneer:

Vrijdag 28 september, van 9.30 uur tot 12.30 uur (incl. lunch)
Woensdag 3 oktober, van 9.30 uur tot 12.30 uur (incl. lunch)

Waar:
VO-raad, Aïdadreef 4 in Utrecht

Aan deze werkbijeenkomst zijn geen kosten verbonden.

Meedoen? Meld u aan via de website.

Bij iedere werkbijeenkomst is plaats voor maximaal 15 deelnemers. Op het moment dat een werkbijeenkomst vol is, zullen we extra bijeenkomsten organiseren.