Marktaandeel uitgebreid

management Venster.png

Het vernieuwde rapport Marktaandeel is sinds kort beschikbaar. We hebben direct een toevoeging gedaan aan het rapport: er is een tabblad toegevoegd over de toename of afname van het marktaandeel. De interactieve kaart toont voor uw bestuur of er sprake is van toename of afname van het marktaandeel. U kunt door middel van filters bepalen met welk jaar u het marktaandeel van het huidige schooljaar wilt vergelijken. Wanneer u een schoolvestiging selecteert, toont het tabblad de gegevens op vestigingsniveau.

Welke informatie vindt u in het rapport Marktaandeel?

Het interactieve rapport Marktaandeel geeft inzicht in de toename of afname de leerlingenaantallen binnen uw bestuur, het voedingsgebied en in het aandeel per onderwijssoort. Met het Tableau-rapport kunt u zelf door middel van de filters de gewenste gegevens uit Vensters halen. Zo kunt u inzoomen op vestiging, onderwijssoort of leerjaar. Daarnaast kunt u uw gegevens vergelijken met de afgelopen vijf jaar.