Wachtwoord behouden en browser updaten

Vensters Icon_App Vensters.png

Heeft u dit schooljaar al ingelogd bij Vensters? Zo niet, dan is het handig om dit snel te doen. Als u niet inlogt voor 1 januari 2020, dan kunt u niet meer inloggen met uw huidige wachtwoord. Dit komt door een wijziging in verband met de AVG. We verplaatsen de gebruikersinformatie naar een andere plek en kunnen uw wachtwoord alleen daarheen verplaatsen als u voor 1 januari 2020 inlogt. Bent u uw wachtwoord vergeten? Dan kunt u een nieuw wachtwoord aanvragen.

Oude browser?

Maakt u gebruik van een oude versie van uw browser (bijv. Internet Explorer versie 10 of ouder)? Dan is deze niet meer geschikt om scholenopdekaart.nl of vensters.nl te bekijken. Als u een verouderde browser heeft, dan krijgt u de melding dat er geen verbinding kan worden gemaakt. Klik op onderstaande knop voor meer informatie over het updaten van uw browser.