Belronde tevredenheid

tevredenheid.png

De afgelopen maand heeft Vensters haar jaarlijkse belronde voor tevredenheid gehouden. Tijdens deze belronde hebben we weer veel scholen gesproken en kunnen helpen.

Bent u niet gebeld?

We hebben ons best gedaan om alle scholen telefonisch te bereiken, maar mogelijk hebben we u gemist. Heeft u vragen over de vragenlijsten of over het delen van de resultaten Monitoring Sociale Veiligheid met de inspectie? Stuur dan een mail naar vensters@vo-raad.nl o.v.v. tevredenheidsonderzoek. Uw vraag wordt dan zo snel mogelijk beantwoord.

Deadlines

De afnameperiode van de onderzoeken leerling- en oudertevredenheid loopt tot 30 april aanstaande. Daarna worden de vragenlijsten automatisch afgesloten. Na 30 april is het niet meer mogelijk om een vragenlijst op te starten.

Als u de vragenlijst via een externe aanbieder heeft afgenomen, stuur dan voor 15 mei uw resultaten naar Vensters. U heeft tot 31 mei om in Vensters de onderzoeken te verwerken en te publiceren. Alleen ingeladen gegevens in Vensters worden gebruikt voor de berekening van de benchmark. We starten met de berekening van de benchmark na 1 juni.