Vensters-workshop op het VO-congres

Vensters-Icon_App-Bijeenkomsten.png

Tijdens het VO-congres van 28 maart organiseerde Vensters de workshop: Hoe houd je jouw resultaten op peil tijdens curriculum-herziening? Deze workshop werd gegeven door Brigitte van Hilst, innovatie- en organisatieadviseur bij de CED-groep.

Tijdens deze workshop ging Brigitte op een inspirerende manier in op de mogelijke effecten die curriculum-verandering op het schoolbeleid en de schoolresultaten kan hebben. Ook werd hierbij ruim aandacht besteed aan het belang van data-analyse.

“Boeiende materie, veel stof tot nadenken!”

Uit de reacties na afloop van de workshop blijkt dat data-analyse een onderwerp is wat enorm leeft. Deelnemers geven aan het belang van het systematisch gebruik van data binnen scholen te zien en zijn geïnspireerd om hier een volgende stap in te zetten.

Vensters kijkt dan ook terug op een geslaagde workshop.

Vensters-workshop tijdens het VO-congres

Vensters-workshop tijdens het VO-congres