Hoe staat het met de loopbaanoriëntatie op uw school?

17 Vensters Icon_App Management Venster.png

Waar staat uw school op het gebied van loopbaanoriëntatie en -begeleiding (LOB) en aan welke ondersteuning heeft uw school behoefte? Deze week wordt u per e-mail door het Expertisepunt LOB uitgenodigd om de Monitor LOB in te vullen.

Doorstroom naar vervolgonderwijs

U kunt via Vensters eenvoudig zien hoe uw leerlingen het doen in het vervolgonderwijs. In het ManagementVenster vindt u cijfers om te onderbouwen waar uw school of bestuur staat wat betreft loopbaanoriëntatie en -begeleiding. In het rapport Doorstroom naar vervolgonderwijs is te vinden waar uw leerlingen na hun middelbare school naartoe gaan. Hierin wordt onderscheid gemaakt in de uitstroom per onderwijssoort en tussen leerlingen met en zonder diploma. 

Dit rapport is met name interessant voor kwaliteitszorgmedewerkers, decanen en schoolleiders. Met deze informatie kunt u bijvoorbeeld zien voor welk vakgebied in het vervolgonderwijs de meeste animo is. Voor bestuurders is er een speciaal bestuursrapport waarin te zien is wat uw leerlingen doen in het vervolgonderwijs.

Bekijk dus snel het rapport Doorstroom naar vervolgonderwijs in het ManagementVenster.

Doorstroom.png