Online spreekuren

Nu het ontwerp en de datavisualisatie van de publieke website ‘Samenwerkingsverbanden op de kaart’ zo goed als vast staat, gaan we onze aandacht verleggen naar het verhaal achter de cijfers. Het Dashboard Passend Onderwijs organiseert spreekuren om samen met samenwerkingsverbanden de data te voorzien van toelichtingen.

De spreekuren zijn op maandag 11 november van 15:00 tot 16:30 en donderdag 14 november van 10:00 tot 11:30 georganiseerd en zullen online plaatsvinden. De link naar deze online omgeving ontvangt u na aanmelding. (Naast de online spreekuren is er ook een schrijfsessie georganiseerd, om te peilen of de algemene verhaallijn van de website tot zijn recht komt. Meer informatie kunt u hier (link) vinden.)

Tijdens het online spreekuur kunt u, als samenwerkingsverband, alvast een toelichting schrijven bij de gepresenteerde cijfers. De afbeelding hieronder toont u met behulp van het rode kader hoe dit eruit komt te zien. Daarnaast kunnen er direct gewenste documenten (zoals het jaarverslag en het ondersteuningsplan) worden toegevoegd. Uiteindelijk zal elk samenwerkingsverband gevraagd worden toelichtingen te schrijven. Deze spreekuren helpen u om de toelichtingen vóór de lancering in november 2019 gereed te hebben.

Online spreekuur voorbeeld.png

U kunt zich aanmelden voor het online spreekuur via bovenstaand formulier. Heel graag tot dan.

In dit filmpje ziet u nog eens waarom Samenwerkingsverbanden op de kaart wordt ontwikkeld.