Telefonisch spreekuur op 17, 18 en 19 december

We helpen u graag bij het publiceren van de nieuwe gegevens en de toelichtingen die daarbij horen. Daarom staat het Vensters-team op 17, 18 en 19 december voor u klaar!

Wist u dat..?

De website scholenopdekaart.nl op de woensdag na de kerstvakantie het drukst wordt bezocht? Oriënterende ouders, leerlingen en leerkrachten van groep 7 en 8 nemen dan de tijd om een aantal scholen te bekijken en te vergelijken op scholenopdekaart.nl. Daarom organiseert het team van Vensters voor de kerstvakantie een telefonisch spreekuur om u te helpen zo goed mogelijk op scholenopdekaart.nl te staan.

Naast deze bezoekerspiek is een groot deel van de centrale indicatoren geactualiseerd met nieuwe leerlinggegevens. Wilt u weten welke? Lees dan het artikel Nieuwe gegevens beschikbaar.

Wilt u hulp bij het schrijven van een toelichting?

Een schoolpagina met goede toelichtingen wordt over het algemeen beter beoordeeld. Wilt u sparren over een goede toelichting bij de indicatoren of heeft u een andere vraag over Vensters? Neem dan contact met ons op. Bel dan naar de receptie van de VO-raad op nummer 030 232 4800 en vraag naar een van ons (zie hieronder).

  • 17 december van 13:00 tot 15:00 uur Megan

  • 18 december van 11:00 tot 13:00 uur Maartje

  • 19 december van 14:00 tot 16:00 uur Hester

  • 20 december van 14:00- tot 16:00 uur Esther

Belangrijk!

Zorg ervoor dat u bent ingelogd voordat u belt. U kunt u vraag ook mailen naar vensters@vo-raad.nl. Wij hopen u binnenkort te spreken!

U kunt u vraag ook mailen naar vensters@vo-raad.nl.

Bijeenkomst Vensters

Wilt u liever een uitgebreide workshop over toelichtingen schrijven? Kom dan naar de bijeenkomst Teksten en toelichtingen schrijven op 23 januari of 4 april. Meld u hier aan.

Begint u net met Vensters of wilt u een opfriscursus? Meld u dan hier aan voor de startersbijeenkomst Werken met Vensters op 16 januari, 14 mei of 20 juni.