Nieuwe werkbijeenkomst Teksten en toelichtingen schrijven

Scholen op de kaart.png

In november hebben we voor het eerst de werkbijeenkomst Teksten en toelichtingen schrijven gegeven. De deelnemers waren erg enthousiast en gaven aan veel geleerd te hebben. Daarom hebben we alvast een nieuwe bijeenkomst gepland op 23 januari. De bijeenkomst wordt in Utrecht gehouden en begint om 09.30 uur. Opgeven kan via dit inschrijfformulier.

Kort verslag van de werkbijeenkomst

Aan het begin van de werkbijeenkomst lieten we zien hoe belangrijk het is om rekening te houden met de verschillen binnen de doelgroep waar je voor schrijft. Met deze kennis in ieders achterhoofd gingen de deelnemers gezamenlijk aan het werk met een aantal oefenopdrachten. In het laatste deel van de werkbijeenkomst gingen de deelnemers aan de slag met hun eigen toelichtingen en teksten.

De deelnemers waren enorm gemotiveerd en gaven aan dat ze na de bijeenkomst graag nog verder wilden gaan met het aanpassen van teksten. Daarom bieden we u bij de volgende werkbijeenkomsten de mogelijkheid om na afloop van het officiële gedeelte rustig door te kunnen werken met uw teksten. Daarbij is er uiteraard een collega aanwezig om u te helpen als er vragen zijn.