Workshop De Datateam® methode: Hoe kunnen schoolleiders data inzetten voor onderwijsverbetering?

Vensters-Icon_App-Bijeenkomsten (1).png

Tijdens het VO-congres op 29 maart aanstaande organiseert Vensters een workshop over hoe u als schoolleider data in kunt zetten voor onderwijsverbetering. Bijvoorbeeld: Hoe kan uw school onderwijsvraagstukken op een effectieve manier oplossen? 


Datateam® methode
De Universiteit Twente ontwikkelde de Datateam® methode om data, zoals toetsresultaten, doorstroomgegevens en observaties in de klas, effectief te gebruiken om concrete vraagstukken op te lossen en zo het onderwijs te verbeteren. Uit onderzoek blijkt dat het werken met data kan leiden tot beter onderwijs en betere leerlingresultaten. 


Meer informatie
Meer informatie over deze en andere workshops alsmede en de mogelijkheid om u aan te melden vindt u op de website van de VO-raad (workshopnummer 30).