Enquête afnameperiode sluit op 30 april

Vensters+Icon_App+Tevredenheid.png

30 april is de deadline voor het afnemen van de enquête voor leerling- en oudertevredenheid. Na deze datum kunt u geen enquêtes meer afnemen.

Leveranciers zorgen dat uw enquêtegegevens voor 15 mei naar Vensters worden gestuurd. Neemt u de vragenlijst af via B&T of Kwaliteitscholen? Dan moet u de gegevens zelf naar Vensters sturen voor 15 mei. 

Wanneer de gegevens via uw leverancier zijn verstuurd naar Vensters ziet u deze gegevens terug in Mijn scholen op de kaart bij de indicatoren Tevredenheid leerlingen, Schoolklimaat en veiligheid en/of Tevredenheid ouders. Wanneer u de gegevens publiceert, zijn deze ook te zien voor bezoekers van Scholen op de kaart. Wij raden u aan om een toelichting te schrijven zodat de gegevens in de context van uw beleid geplaatst kunnen worden. 


Nieuw: Op vensters.nl kunt u demo-enquêtes van leerlingtevredenheid en oudertevredenheid vinden.