In de praktijk: Scholen op de kaart is ons visitekaartje

17 Vensters Icon_App Vensters.png

Er is een nieuw praktijkvoorbeeld binnen onze rubriek In de praktijk. Dit keer vertelt Esther Klaassen, bestuurssecretaris bij Stichting VSNON, over haar ervaringen met Vensters. Ze houdt zich onder andere bezig met de inrichting van de kwaliteitszorg en gebruikt de overzichten uit het ManagementVenster als input voor overleggen en verslagen. “Dankzij de betrouwbare informatie, heldere grafieken en vergelijkingen met landelijke cijfers heb ik snel een overzicht op hoofdlijnen,” aldus Klaassen.

Ze ziet Scholen op de kaart als een visitekaartje en gebruikt de toelichtingen om het verhaal achter de cijfers te vertellen: “Laat zien waar jouw school voor staat en waar je trots op bent!”.


Lijkt het u ook leuk om uw Vensters-ervaringen te delen met collega’s? Stuur dan een e-mail naar vensters@vo-raad.nl met als onderwerp ‘In de praktijk’.