Bezoekersaantallen scholenopdekaart.nl

Scholen op de kaart.png

Iedere maand kijken we naar de bezoekersaantallen van scholenopdekaart.nl. Hoewel we in januari en februari 2019 een bezoekersdaling van gemiddeld 7% zien ten opzichte van dezelfde periode in 2018, zien we in maart en april 2019 juist een bezoekersstijging van gemiddeld 16% ten opzichte van dezelfde periode in 2018. In de afgelopen drie jaar zien we de bezoekersaantallen toenemen. Dit betekent dat steeds meer mensen scholenopdekaart.nl weten te vinden.

Helpt u om deze stijgende lijn vast te houden? Het enige dat u hiervoor hoeft te doen, is het actueel houden van de indicatoren van uw school en deze voorzien van een toelichting. Dan bouwen wij achter de schermen verder aan scholenopdekaart.nl 2.0.

Bezoekersaantallen SODK VO.jpg