Start schooljaar: jaarplanning Vensters, opschonen accounts en controleren gegevens

17 Vensters Icon_App Vensters.png

Het begin van het schooljaar is de ideale tijd om:

  1. uw planning voor het gebruik van Vensters in uw agenda vast te leggen. Om u hierbij te helpen hebben we een handige jaarplanning gemaakt, waarin u taken kunt afvinken. Om u te helpen bij het gebruik van Vensters hebben we in de zomer onze ondersteuningsdocumenten en encyclopedie geactualiseerd. Als u (nog) beter wilt werken met Vensters, dan kunt u zich aanmelden voor een van onze bijeenkomsten.

  2. uw gebruikersaccounts tegen het licht te houden. Om onze gebruikersgegevens up-to-date te houden, willen we u vragen om de accounts te verwijderen van medewerkers die niet meer bij in dienst zijn of niet meer met Vensters werken.

  3. de algemene gegevens van uw school te controleren. U kunt wijzigingen in schoolnaam, adresgegevens en BRIN-nummer zelf aanpassen bij de indicator Algemene gegevens school. Fusies die per 1 augustus zijn doorgevoerd, worden verwerkt als wij het 1CijferVO-bestand in januari 2020 ontvangen. De scholen blijven tot die tijd nog onder het oude bestuur staan.