Bijeenkomsten voor praktijkonderwijs: Vernieuwing scholenopdekaart.nl en Werken met Vensters

17 Vensters-Icon_PNG_App-Bijeenkomsten.png

Vernieuwing scholenopdekaart.nl (pro)

Op dinsdag 8 oktober kunt u van 9.00 tot 11.30 uur bij de VO-raad in Utrecht deelnemen aan de bijeenkomst 'Vernieuwing scholenopdekaart.nl'. Om de vernieuwde website scholenopdekaart.nl te laten aansluiten op wensen uit het praktijkonderwijs, bekijken we het nieuwe ontwerp met een groep scholen. In de bijeenkomst richten we ons onder andere op de inhoud en de visualisaties van de tevredenheidsindicatoren en de uitstroomindicatoren voor praktijkonderwijs. Iedereen die werkt met Scholen op de kaart (binnen een school of bestuur in het praktijkonderwijs) is van harte welkom.

Denkt u graag mee? Dan kunt u zich aanmelden voor de bijeenkomst Vernieuwing scholenopdekaart.nl (pro).

Startersbijeenkomst Werken met Vensters (pro)

Werkt u op een praktijkonderwijsschool en bent u benieuwd naar de mogelijkheden van Scholen op de kaart en Mijn Scholen op de kaart? Kom dan naar de startersbijeenkomst Werken met Vensters op dinsdag 8 oktober van 12.00 tot 15.00 uur bij de VO-raad in Utrecht. Tijdens de bijeenkomst gaan we in op het actualiseren van uw schoolpagina en geven we u tips voor het schrijven van toelichtingen. Iedereen die werkt met Scholen op de kaart (binnen een school of bestuur in het praktijkonderwijs) is van harte welkom.

Wilt u uw schoolpagina nog beter vullen? Dan kunt u zich aanmelden voor de startersbijeenkomst Werken met Vensters (pro).